petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nakon ispadanja iz Lige Šampiona, PSG pravi rezove

PSG ni ove sezone neće osvojiti Ligu šampiona. Nakon što je prošle sezone ispao od Reala, ove sezone je od francuskog prvaka bio bolji nemački Bayern sa 3:0. Tako se scenario u kojem PSG relativno rano ispada iz Lige šampiona ponavlja po ko zna koji put od dolaska katarskih investitora.

Nekoliko puta im žreb nije išao na ruku, a nekoliko puta su nesretno ispadali, ali osim onog pandemijskog finala protiv Bayerna, PSG u Ligi šampiona nema baš ništa čime bi opravdao beskonačna ulaganja u igrače. Očekuje se da će Neymar na kraju sezone napustiti klub, dok bi druge 2 velike zvezde, Kylian Mbappe i Lionel Messi, trebale ostati. Francuski L’Equipe donosi detalje oko transfer politike ove ekipe.

Najpoznatiji francuski sportski medij piše da su se na transfer-listi našli vezni Carlos Soler, Renato Sanches i Fabian Ruiz. Svi oni su u klub došli prošlog leta, ali nisu opravdali očekivanja i šeici su naložili da ih se sportski direktor Luis Campos reši kako bi u veznom redu napravio mesta za dovođenje kapitalnih pojačanja.

Osim njih, otpisan je još levi bek Juan Bernat, a izgledno je i da PSG na kraju sezone neće otkupiti ugovor Huga Ekitike, mladog napadača koji je u Parizu igrao kao pozajmljeni igrač Reimsa. Najveće ime koje će na leto napustiti klub je svakako Sergio Ramos. Španskom stoperu istječe ugovor, a PSG mu nije voljan ponuditi novi pa će ga pustiti da ode besplatno.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje