četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (17.07.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


SVI ZA KRLETA!

U prvoj utakmici predposljednjeg kola 1.HNL svoje snage će odmjeriti Slaven Belupo i Inter Zaprešić. Obje momčadi se u ovom trenutnu ne natječu za ništa te im je rezultat nebitan ali motivacije ne bi smijelo nedostajati. Iz tabora Koprivničana najavljuju da se žele pobjedom oprostiti od svojih navijača dok se trener Ivković nada da će dovoljna motivacija biti prekid crnog niza.

Slaven Belupo je ovu godinu (2020) na svome terenu odigrao odlićno, potpis Tomislava Stipića vidio se već od ranog početka a potpora igrača nije izostajala te se rezultati jasno vide. Poraženi su samo od Dinama a redom su padali Hajduk, Inter, Rijeka i Istra.. bodove kući nisu nosili ni Osijek, Lokomotiva, Varaždin i Gorica. Danas će Slaven Belupo igrati za dvije stvari, prva je naravno tri boda a druga je želja cijele momćadi da Krstanoviž zabje svoj 100ti pogodak u 1.HNL, trenutno je na 99 a ostalo je još samo dva kola, s obzirom da je ovo posljednja utakmica na doaćem terenu čini se da je i optimalno vrijeme za ulazak u klub 100.

Inter je pak najbolji pokazatelj da nevolja nikada ne dolazi sama, osim što iaju 13 ligaših poraza za redom u prošlom kolu su i potvrdili ono što se znalo duže vrijeme a to je da napuštaju prvoligaško društo. No da u svemu ne budu posljednji pobrinula se popularna korona koja je od svih prvoligaša prvo „ušla“ u Inter te je zbog toga pomoćni trener i dio stručnog stožera u karanteni. Ono što također mući Inter su i stalini i brojni izostanci koji ih prate nakon prekida, osim Serderova koji ih je izigrao te se nije vratio u Hrvatsku nedostaje još i ozljeđeni Tsonev te Soldo koji ima virozu a Mlinar je za ovaj susret suspendiran, taođer veliki su upitnici i nad nastupima Postonjskog i Vege.

Danas pak očekujem jednu otvorenu utakmicu, utakmicu koja se igra za navijače i za gledatelje. Obje momčadi siguran sam žele samo pobjedu te bi zgob toga trebali biti spuštenija garda, posebice Slaven Belupo koji će sigurno tražiti način kako da pomogne legendi prve hrvatske lige Ivanu Krstanoviću da upiše svoj stoti pogodak. Prognoza i očekivanja su više od 2.5 golova po tečaju od 1.75.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje