četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavlja se seča favorita, ispale Osaka i Radukanu

Prvi dan US Opena bio je pun iznenađenja. Favoriti su padali kao na traci, a ni izutetak nije bio ni drugi dan. Naime, dvostruka šampionka US Opena Naomi Osaka završila je svoje takmičenje već u prvoj rundi. Na njenom putu se isprečila Amerikanka Danijel Rouz Kolins koja je slavila rezultaom 2:0, po setovima 7:6 (7:5) 6:3.

U jednom tesnom i neizvesnom meču Kolins je bila čini se hrabrija i to joj je donelo rezultat i plasman u drugu rundu gde je čeka Španjolka Kristina Buska.

No tu iznenađenjima nije bio kraj. Nešto ranije na Artur Eš stadionu ispala je aktuelna šampionka Ema Radukanu. Njen „dželat“ bila je iskusna Francuskinja Aliz Korne koja je slavila sa 2:0, po setovima 6:3 6:3.

Tenis koji igra mlada Radukanu ove sezone nije ni približno dobar onom iz prethodne sezone. Kada se na sve to doda breme šampiona grend slema jasno je da ona još uvek nije sposobna da se nosi sa tim. Ovde je pobedilo iskustvo i naravno kvalitet Korne koji se ne dovodi u pitanje. Korne će u narednoj rundi igrati protiv Čehinje Katerine Siniakove.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje