sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Da li Miami Heat može do totalnog preokreta?

Miami Heat je sinoć pobedom produžio svoje šanse za osvajanje prstena. Ekipa sa Floride pobedila je u neizvesnoj završnici 111-108. Rezultat u seriji je 3-2 za Los Angeles Lakerse i LeBron i ekipa imaju još jednu meč loptu.

Jimmy Butler je odigrao 47 minuta, što je bilo ok dok je igrao za Thibodea pre 5 godina i bio nekoliko godina mlađi. Međutim, kakva je zver od igrača koji je draftovan kao 30. pik pokazao je i sinoć sa još jednim tripl-dabl učinkom 35 poena 12 skokova i 11 asistencija.

LeBron James je imao izvrsno veče sa 40 poena, ali ga saigrači nisu pratili. Jedino je Anthony Davis imao dobar poenterski učinak od 28 poena, dok je Kuzma za kojeg se prošle sezone smatralo da jedan od najperspektivnijih igrača – totalno upao u kanal sa 7 poena i imao najgori + – od svih igrača na parketu. Takođe nije bilo ni Playoff Rajon Ronda kako to mediji vole da naglase.

Naš predlog da će biti preko 6 utakmica je dobitan, a sada nam predstoji utakmica broj 6. gde si mi potajno nadamo produžetku serije, ali to nećemo staviti na naš tiket.

Sažetak utakmice

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje