subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Igranje protiv bivše ekipe je uvek motiv više!

U Luzijiani od 2h posle ponoći odigraće se meč između New Orleans Pelicansa i Sacramento Kingsa.

Favoriti u meču su domaćini kojima će biti trnovit put do Plejofa bez DeMarcus Cousinsa, što se videlo odmah u prvom meču u kojem su veći deo utakmice vodili i na kraju posustali protiv Clippersa.

Sastav Sacramento Kingsa se nikada ni ne zna, do poslednjeg momenta. To što ta organizacija radi je nama nepoimljivo, kao nemim posmatračima i uživaocima NBA. Jasno nam je šta znači proces rekonstrukcije ekipe, ali nam onda nije jasno zašto se od samog starta nije ušlo u sezonu sa tim ciljem, nego na otprilike polovini su Kingsi krenuli da odmaraju veterane i iskusnije igrače!

No, bilo kako bilo, mi se danas opredeljujemo zbog brze igre na plejmejkera, fenomenalnog rukija koji polako ulazi u NBA vode – DeAron Foxa. Fox je 2x postigao po 14 poena Pelicansima koji očajno brane poziciju plejmejkera.

Drugi igrač koji igra sa motivom više protiv Pelicansa koji su ga draftovali prošle godine, jeste Buddy Hield. Hield je klasičan šuter koji može da postigne 25 poena, a može da ima i 0 kao u prošlom meču protiv Spursa. On je ove godine protiv Pelicansa postizao 18 i 12 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje