petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Iz skandala u skandal – isplivale nove fotografije

Ja Morant ima 23 godine a u prve 3 NBA sezone 2x je bio All-Star, izabran je za rookieja godine, a lani i za igrača koji je najviše napredovao. Ove sezone 9. je strelac lige sa prosekom od 27.1 poena, a njegovi Memphis Grizzliesi drže 3. mesto u Zapadnoj konferenciji i imaju visoke ambicije uoči Playofa.

Morant je najveća američka mlada superzvezda NBA lige, koja bi nakon neminovnog odlaska LeBrona Jamesa u penziju mogla postati njeno zaštitno lice. Samouveren, fizički moćan, igrački atraktivan, provokativan u intervjuima, jelovao je kao zvezda koju je NBA mogao samo poželeti.

No nastavak njegove uzlazne putanje sada je pod znakom pitanja, i to ne zbog ikakvog košarkaškog faktora, već njegovog ponašanja van parketa. Proteklog vikenda provodio se u noćnom klubu i uključio prenos uživo na Instagramu, a u jednom je trenutku kameri pokazao pištolj.

To samo po sebi nije zakonom zabranjeno, ali problem je u tome što su u tom trenutku Grizzliesi bili na gostujućoj turneji, a snimak je nastao između utakmica u Denveru i Los Angelesu protiv Clippersa. Ako se zaista radi o pištolju koji je u vlasništvu Moranta, to znači da je igrač nosio oružje i u klupski avion, što je prema NBA pravilima najstrože zabranjeno i preti suspenzija od 50 utakmica!

U međuvremenu se saznalo kako je video nastao u striptiz-klubu u Denveru, a Grizzliesi su Moranta privremeno udaljili iz ekipe i nije nastupio u već 4 utakmice u nizu. Dok traje istraga, izlaze novi detalji o njegovom raskalašenom provodu.

Nove fotografije koje je objavio New York Post prikazuju Moranta sa ženom u tangama koja mu sedi u krilu unutar salona, ​​a čitav pod prekriven je novčanicama. „Cela soba je puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grabulje da to pokupiš“, rekao je član kluba koji je svjedočio Morantovoj zabavi.

Morant, koji je prošle godine s Grizzliesima potpisao petogodišnje produženje ugovora vredno 231 miliona dolara, nije štedeo na napojnicama za striptizete, za koje je izdvojio najmanje 50.000 dolara tokom dve noći.

Jedan od svedoka rekao je da je Morant stigao u striptiz klub sa prijateljem i dva telohranitelja oko 1:30 ujutro, samo nekoliko sati nakon što su Grizzliesi pobedili Rocketse u Houstonu. U klub se iskrao odmah nakon što je timski avion sleteo u Denver.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje