petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA izostanci i par saveta za klađenje 12.4.

Za 3 dana počinje NBA Plejof, a danas će se odigrati poslednje utakmice regualrnog dela sezone.

Na Zapadu se L.A. Clippersi i Utah Jazz bore za 4. mesto koje će doneti prednost domaćeg parketa – ukoliko obe ekipe trijumfuju, LAC će zadržati 4. mesto.

Istok je mnogo zanimljiviji i tu još uvek šanse za Plejof imaju 3 ekipe –  Indiana, Chicago i Miami.

I danas je kladionica Sekabet koja sponzoriše Sportske Novosti među jedinima dala ponudu igrača sa par utakmica.

Za sada nema naznaka da će Atlanta Hawks odmarati neke igrače, a ukoliko bude nastupila prva petorka, zasigurno je da će Paul George imati najviše loptu u svojim rukama u Indiani Pacers (njegova margina u Sekabet 26.5 poena i 7.5 skokovi) EDIT: Prva petorka Atalnte Hawks će odmarati, tako da meč verovatno neće biti u egalu.

Chicago Bullsi će verovatno oduvati Brooklyn Nets s obzirom da za gostujuću ekipu neće igrati glavne napadačke opcije – Brook Lopez i Jeremy Lin. Jimmy Butler se nalazi na margini od 24.5, dok je Nikola Mirotić na 14.5. Ne verujemo da će Butler forsirati u ovom meču iako je izuzetno značajan za Bullse.

Gordon Hayward nikada nije prešao marginu 20.5 (Sekabet) protiv defanzive San Antonio Spursa,a pre svega Kawhi Leonarda.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje