petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Ko osvaja MVP titulu? Kladionice polako odustaju od Jokića, ali…

Da li će Nikola Jokić osvojiti 3. za redom titulu MVP-a?

Da ste isto pitanje postavili bilo kome na dan žena (8. marta), verovatno bi većina rekla da Somborac čvrsto stoji ka tom putu. Kladionice su tada favorizovale srpskog centra sa kvotom od svega 1.25.

Posle 8. marta, Denver je ušao u seriju od 4 poraza, među kojima je bila utakmica i sa jednom od najlošijih ekipa u NBA – San Antonio Spursima. Sve je to uzrokovalo da se Joel Embiid opet umeša u konverzaciju i njega kladionice favorizuju sa kvotom 1.90.

Međutim, nakon sinoćnje pobede nad Detroit Pistonsima i odlične partije centra Denvera 30 poena (šut 12-18), 10 skokova i 9 asistencija, trka za MVP-a je i dalje aktuelna. Kladionice sada daju koeficijent 2.00 na Embiida, a 2.30 na Jokića.

Denver do kraja šampionata ima 10 utakmica, a zabeležite 28. mart kada u Koloradu igraju Nuggetsi protiv Sixersa gde ćemo imati direktan okršaj dvojice igrača.

I pored toga što kladionice favorizuju kamerunskog centra, sve statističke kategorije govore u korist Jokića, i samo je potrebno vratiti narativ koji je bio pre 4 izgubljena meča Nuggetsa gde sam Nikola nije bio glavni faktor gubljena utakmica, već Jamal Murray sa očajnim šutem.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje