ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: MVP ne može sam sa bivšim MVP-em?

Philadelphia 76ers je sezonu u NBA ligi završila u polufinalu Plejofa. Oni su u sedmom odlučujućem meču protiv Bostona, potpuno zakazali, izgubili su sa 88:112, a razlog za ovakvu partiju leži u činjenici da su Joel Embiid i James Harden odigrali ispod svog nivoa.

MVP ligaškog dela NBA lige je nakon meča u „TD Gardenu“ probao da objasni razloge ovakvog izdanja i tom prilikom je rekao da on i Harden ne mogu sve sami?!

Igraš 7 utakmica i imaš šansu čak i kod kuće da završiš posao, ali mislim da smo imali sve što je potrebno da pobedimo. James i ja ne možemo da pobedimo sami. Zbog toga se košarka igra pet na pet. Potrebno je da svi pronađemo način da budemo bolji – rekao je Kamerunac.

Podsetimo, Embiid je igrao sa bivšim MVP-em (J. Harden osvojio tu titulu 2018.), sa PJ Tuckerom koji je odigrao fenomenalnu odbranu ali imao i dobru defanzivu. Ruku na srce, definitivno je Boston bolja ekipa kompaktnije sačinjena gde svako zna svoju rolu. Od Al Horforda koji je odigrao brutalnu defanzivu na Embiidu, do Robert Williamsa koji je štitio reket, do Marcus Smarta koji preuzima bilo kog igrača nezavisno o njegovoj primarnoj poziciji, do All-Star igrača Jaylen Browna i Jayson Tatuma.

https://www.instagram.com/p/CsQN4cNIexi/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje