petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA sećanja – Predrag Saša Danilović

NBA sećanja je rubrika gde se vraćamo u stara vremena kroz priču, fotografiju i video snimke. Setićemo se najboljih partija kako igrača sa ovih prostora, tako i nezaboravnih partija NBA superzvezda.


Predrag Saša Danilović rođen je 26. februara 1970. godine u Sarajevu. Karijeru je započeo u Partizanu sa kojim je osvojio Evroligu i bio proglašen za najkorisnijeg igrača F4 turnira. Draftovan je od strane Golden State Warriorsa 1992., međutim nastupao je za Miami Heat i Dallas Maverickse u 2 sezone gde je ukupno odigrao 75 utakmica i beležio 12,8 poena 2,4 skoka i 2 asistencije.

Danilović je jednu od najboljih partija pružio u dresu Heata, kada je u Madison Square Garden-u postigao 21 poen uz 7 trojki bez promašaja! Imao je trash talk sa jednim od najvernijih fanova Knicksa, režiserom Spike Lee-om i pobedio sa svojim Miami Heatom.

Srpski igrač je najbolju poentersku partiju pružio 9. decembra protiv Phoenix Sunsa kada je postigao 30 poena.


Ukoliko imate sugestije i želje za nekim igračem posebno, napišite u komentaru ispod teksta. Zapratite nas na našoj Facebook stranici za više vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje