subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA tip: Kralj preleće preko granice

Za kraj godine, spremili smo Vam jedan NBA tip za koji smatramo da može biti prolazan. Utakmica se igra od 01:00h po našem vremenu, tako da će verovatno većina nas biti u  novogodišnjem provodu, a onda tek kasnije u toku noći, ili ujutru videti da je ukoliko nas sreća posluži – predlog dobitan.

U pitanju je LeBron Džejms, samoprozvani kralj, i smatramo da bi mogao da prebaci granicu od 26.5 poena, na kojoj je postavljen.

Nekoliko je razloga zbog kojih smo se odlučili da odigramo ovo. LeBron je juče proslavio svoj 32. rođendan, i smatramo da bi zbog toga (a i za kraj godine) sebe mogao da nagradi jednom partijom od 30+ poena.
Druga stvar je ta što je nakon poslednjeg meča, u kojem je Klivlend slavio protiv Bostona rezultatom 124:118, Lebron izjavio kako je besan na sebe zbog loše partije. Iako je imao skoro triple-double, Lebron je imao čak 8 prodatih lopti, što je previše za njegove standarde.

Treća, ključna stvar, Džejmsova motivisanost kada igra protiv Šarlota, a posebno na njihovom parketu. Zna da će ga gledati najveći košarkaš svih vremena, Majkl Džordan. Poznato je koliko Lebron želi da prestigne Džordana, i često u mečevima sa Šarlotom postiže mnogo poena.
Najveći broj poena u karijeri, postigao je Šarlotu (62). U poslednjem meču protiv njih, postigao je 44.
Dodatne statističke podatke nećemo izdvajati. Ako on reši da ide na 30+ poena, to će i učiniti.

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na spostvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje