subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: U Teksasu se pucalo

Meč između Dallasa i Houstona završen je rezultatom 123-107, a na utakmici je viđeno mnogo varnica. Dosuđeno je čak 8 tehničkih grešaka koji su usledili nakon velike tenzije.

Sve je počelo nakon Flagrant faula koji je napravio Andrew Bogut pokušavajući da napravi blok, udario je James Hardena. Uprkos 34 poena koliko je postigao, Brada nije bio zadovoljan.

“Oni su se tripovali, velika doza nepoštovanja, neprofesinalnosti kako igrača tako i trenera. Ne znam šta je bio njihov problem, ali mislim da nas je to samo dodatno motivisalo. Oni su probali jeftinim trikovima da nas izprovociraju, ali to im nije bilo pametno“ – izjavio je Harden.

Bivši igrač Mavsa – Trevor Ariza izbačen je sa utakmice zbog 2 tehničke greške koju je zadobio u trećoj četvrtini. Posle meča on je čekao centra Dallasa Salah Mejria kako bi pozavršavao neke nerešene račune, te je moralo da reaguje obezeđenje kako ne bi došlo do incidenta.

https://www.youtube.com/watch?v=GaVIJTQ_YD4

Houstonu je dosuđeno 5, a Dallasu 3 tehničke. Većina tehničkih grešaka došla je zbog rasprave sa sudijama. Trener Rick Carlisle non stop se žalio i neretko tapšao sa povicima “Dobra odluka sudije“.

Oni su pokušali da se odbrane igrajući žestoku odbranu. Ne želim da ulazim u to zbog čega su tako igrali, bitno mi je da smo pobedili ovu utakmicu” izjavio je trener Rocketsa Mike D’Antoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje