nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Zlatna kanta igra za reprezentaciju?

Igrač Brooklyn Netsa – Ben Simmons najverovatnije će igrati za selekciju Australije na predstojećem Svetskom prvenstvu, izjavio je selektor ove zemlje Brian Goorjian.

Simmons je pre 2 godine odustao od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi se što bolje pripremio za klupske obaveze, kad je igrao za Philadelphiu.

Selektor je istakao da zaista postoji velika šansa da košarkaš Netsa igra na Mundijalu.

Bilo je dosta nesrećnih okolnosti zbog kojih je propustio OI u Rio de Žaneiru i Tokiju i SP 2019. u Kini. Verujem da će se staviti na raspolaganje nacionalnom timu  rekao je Goorijan.

Biće zanimljivo videti kako će nekadašnji 1. pik na Draftu (2016.) izgledati na parketu, sa obzirom da je poslednji meč u NBA odigrao 16. februara od kada nije nastupao zbog navodne povrede leđa.

Igrač koji je bio tripl-dabl mašina, pao je u sampouzdanju nakon brojnih prozivki na konto njegov šuta, odnosno ne uzimanja istih.

Australija je treća na rang listi FIBA, a ova selekcija je osvojila bronzanu medalju na OI u Tokiju. Svetsko će biti organizovano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Filipinima i Indoneziji, a Australija će biti u E grupi na Okinavi sa Finskom, Nemačkom i Japanom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje