nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Zvezdi Memphisa preti duža suspenzija?!

Los Angeles Clippersi u svojoj dvorani pobedili su Memphis Grizzliese 135:129. Clippersi su sa 6 poena prednosti otišli na poluvreme, ali je Memphis u 3. četvrtini ubacio 51 poen, čime je u zadnju deonicu utakmice ušao sa vodstvom 112:97.

Kawhi Leonard i Paul George preuzeli su utakmicu u svoje ruke u posednjoj četvrtini, ubacivši sve poene u nizu 17:0 za Clipperse. George je susret završio sa 42 poena, dok je Leonard imao 34 poena uz deset skokova. Nakon 4 uzastopna poraza od kada je Westbrook debitovao za LAC, konačno je usledio trijumf nakon par nesrećno izgubljenih utakmica.

Najbolji igrač Grizzliesa Ja Morant nije nastupio jer je suspendovan nakon što je na Instagramu pokazivao pištolj. Prvo ime ekipe iz Memphisa u ovoj utakmici bio je Desmond Bane sa 30 poena. Tyus Jones je ubacio 25 uz 12 asistencija, a Jaren Jackson Jr. 24 poena.

Memphis je doživio 2. poraz u nizu i sa 38-25 nalaze se na 2. mestu Zapadne konferencije. Međutim, jutros su izašle informacije da će All-Star Morant morati na dužu suspenziju nakon što je incijalno bio odstranjen od ekipe na 2 dana. Nakon optužbi da je uperio pištolj na maloletno lice, proslavljao pogođen koš simulacijom pištolja, na kraju i na Instagramu pokazivao vatreno oružje – moraće da radi sa psiholozima i upravom organizacije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje