subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ne očekuje se goleada na prijateljskom susretu

Od 12:30 u sredu igra se prijateljski susret reprezentacija, a sastaju se reprezentacije Filipina i Malezije.
Stadion gde će meč biti odigran!

Selekcija Filipina nalazi se na 124.mestu FIFA rang liste, selekcija nije uspela da se plasira u finalnu fazu kvalifikacija u Aziji za Svetsko prvenstvu, ali su u poslednjem kolu iznenađujuće pobedili Severnu Koreju sa 3:2. Poslednje mečeve odigrali su protiv Tajlanda (poraz 0:1),Singapur(0:0), Indonezije(2:2) i Kirgistana (pobeda 1:0). Većina igrača je iz domaćeg prvensta i kluba Ceres Negros. Iz kineskog Henan, tu je napadač Patino.

Selekcija Malezije nalazi se 161.mestu FIFA rang liste, tim takođe nije uspeo da prođe prvu fazu kvalifikacija, doživeli su i velike poraze od Palestine 6:0 i UAE (10:0), slavili su samo protiv Istočnog Timora (0:1). U poslednja tri odgirana meča, poraženi su od Mijanmara i Vijetnama sa po 1:0 i pobedili su Kambodžu sa 3:2. Na gostovanjima na njihovim mečevima,tip 0-2 gola bio je prolazan na 6 od poslednjih 8 mečeva. Tim čine samo igrači iz domaćih klubova, a najviše ih je iz Peraka i Kedaha.

Odigrali su tri međusobna meča, dva 2012-te i jedan 2014-te i svi su završeni u rasponu 0-2 gola. Dva puta bilo je 0:0 i jedno 1:1. Uz to sva tri meča završena su nerešeno.

Kvota da će se i sutrašnji meč završiti sa manje od dva pogodka je 2,05. dok je kvota da će meč biti završen nerešeno je 3,45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje