petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko razloga zbog kojih trebate gledati UFC 250!

Nekoliko razloga zbog kojih trebate gledati UFC 250

Ovog vikenda na redu nam je još jedan PPV događaj, a glavnu borbu predvode Amanda Nunes i Felicia Spencer.

1⃣ Nunes će ovo biti prva odbrana titule u pero-lakoj kategoriji nakon što je 2018. godine ostvarila pobjedu nokautom nad Cris Cyborg. Njena protivnica je Felicia Spencer, bivša prvakinja Invicta promocije koja je priliku izborila pobjedom u posljednjem nastupu. Eventualnom pobjedom Amanda Nunes bi potvrdila da je najbolja borkinja svih vremena.

2⃣ Cody Garbrandt se vraća nakon 15 mjeseci pauze i pokušaće da prekine niz od tri poraza. Sva tri puta je poražen nokautom. Bivši prvak bantam kategorije će za protivnika imati Raphael Assuncaoa, koji nije poznat kao najbolji udarač, te se čini kako Garbrandt ima velike šanse, međutim Raphael je u samom vrhu bantam kategorije i dosta kompletan borac, te kao takav neće biti nimalo lagan protivnik za Cody-a.

3⃣ Na UFC 250 možete gledati i borbu u bantam kategoriji između Aljamain Sterling i Cory Sandhagen. Cory Sandhagen je neporaženi borac u UFC-u (5-0) koji trenira u sve popularnijem Elevation Fight Teamu, koji ove godine ostvaruje pobjede u gotovo svim borbama. Pobjednik ovog okršaja sasvim sigurno će postati novi izazivača za pojas u toj kategoriji.

https://www.youtube.com/watch?v=9-E-4m2anGc

4⃣ Glavni program otvoriće borba između Eddieja Winelanda i sve popularnijeg Seana O’malleya. Sean O’Malley je borac koji bi u budućnosti mogao biti supervijezda, budući da ima sve kvalitete za to, kako u octagonu, tako i izvan njega.

5⃣ Zanimljiva borba dolazi i u pero-lakoj kategoriji između mladog Chase Hoopera i iskusnog Alex Caceresa. Chase Hooper koji je dobio zanimljiv nadimak (sin Ben Askrena) je najmlađi borac u UFC rosteru, a do UFC-a je došao pobjedom u DWCS, a nakon toga u debitantskom nastupu za UFC ostvario još jednu pobjedu. Caceres je borac koji je odradio 20 borbi u UFC-u sa polovičnim uspjehom.

6⃣ U preliminarnim borbama imamo i meč u poluteškoj kategoriji između talentovanog Alonza Menifielda (UFC 2-0) i nama dobro poznatog Devin Clarka (UFC 5-4). Clark je podsjećamo radio mečeve sa Aleksandrom Rakićem i Darkom Stošićem.

https://www.youtube.com/watch?v=MvDk6u0JbgI

Kojoj borbi se vi najviše radujete


Ukoliko vam treba stream za sve UFC evente, zapratite stranicu MMA Kultura.
Usput na njihovoj stranici možete prvi da saznate najnovije vesti iz sveta MMA sporta, kao i razne zanimljivosti i informacije iz sveta MMA.

Zapratite ih i na Instagram stranici: https://www.instagram.com/mmakultra/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje