petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – 1. FC Nürnberg – SV Wehen

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Nürnberg – Wehen GG (1.65)

Nürnberg na 3 odigrane utakmice, ima polovičan učinak 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz. Na početku sezone, odbrana nije obavljala dovoljno dobro svoj zadatak, jer je Nurnberg u proseku primao 2 golova po meču. Na drugoj strani, ofanzivni deo tima je postigao 5 golova, što i nije tako loše, s obzirom da su izgubili najboljeg strelca Hollerbach-a, prošle sezone, tokom transfer perioda.

Na drugoj strani Wehen se ne šali, kao promovisani tim nemaju nijedan poraz. Na 3 odigrane utakmice, imaju učinak od 2 pobede i 1 remija. Generalno malo golova je vidjeno na njihovim mečevima, tačnije primili su samo 1 gol. To je dokaz da odbrana funkcioniše. Što se postizanja golova tiče, postigli su bar 1 na svim mečevima do sada.

Sve u svemu, po mom mišljenju blagi favorit je promovisani tim Wehen. Odlično su otpočeli novu sezonu i žele da ostvare 3. vezanu pobedu u Cvajti. Na drugoj strani, Nurnberg dosta nepredvidiv, napad funkcioniše dobro, dok je odbrana propustila mnogo golova. I pored jake odbrane gostuju, mislim da danas neće sačuvati gol. Očekujem relativno otvorenu utakmicu, tako da igramo tip GG. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje