subota, 02. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – E. Braunschweig – Nurnberg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 E. Braunschweig – Nurnberg GG (1.65) ✅/ na manji ulog GG&II1+ (1.78)

E. Braunschweig je loše otpočeo sezonu (1 pobeda, 1 remi i 4 poraza) na ukupno 6 odigranih utakmica. Glavni problem je napad, koji je postigao samo 3 golova, samim tim imaju najslabiji napad u ligi. Jens Hartel sadašnji trener je pod pritiskom, u slučaju novog poraza, verovatno će biti zamenjen. Pobeda nad Schalke-om pre nekoliko kola, dala je nadu svima u klubu da je konačno crna serija gotova, međutim daleko od toga. Na poslednja 3 meča nisu ostvarili pobedu.

Na drugoj strani znatno uspešniji Nurnberg. Na poslednjih 5 mečeva imaju samo 1 poraz. (2 pobede i 2 remija). Svakako je ovo znatno bolji start nego li prošle sezone. Napadački su dobro organizovani, samo u prvom kolu nisu uspeli da postignu gol, dok je njihov ukupni učinak 9 golova do sada. Na drugoj strani defanzivni deo nije uspeo da sačuva svoju mrežu na svim utakmicama do sad. Problem koji tek treba da se reši.

Sve u u svemu, Braunschweigu je potrebna rekcija i pobeda u ovom meču, na drugoj strani Nurnberg ne putuje da bi se branio, naprotiv. Pre svega domaćin mora da napada, ako želi sva 3 boda, kao i da se nadaju da će napadači konačno proraditi. Nurnberg igra znatno ofanzivno ove sezone, sumnjam da će promeniti pristup i u ovom meču. Samim tim, GG mi deluje kao prihvatljiva opcija, ali na manji ulog. GG&II1+ takođe na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje