petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Fortuna Dusseldorf – Osnabruck

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Fortuna Dusseldorf – Osnabruck 1&2+ (1.70)

U 2. Bundesligi postoje favoriti kojima je teško da igraju sa novajlijama (promovisanim klubovima), ali to nije slučaj sa Fortunom iz Dusseldorfa. Imaju 4 ostvarene pobede protiv novajlija, na poslednjih 4 utakmica. Forma Fortune je generalno dobra, na odigranih 8 mečeva imaju samo 2 poraza. Poslednji je bio protiv HSV-a u prošlom kolu, gde su primili gol iz penala. Trenutno zauzimaju 5. poziciju sa osvojenih 14 bodova. Pobedom u ovom meču, privremeno bi zauzeli lidersku poziciju.

Na drugoj strani, Osnabruck je poslednji tim na tabeli. U poslednje vreme zabeležili boljitak u formi. Na prethodna 2 meča nisu izgubili, pobeda protiv HSV-a i remi sa Kaiserslauternom. Oba uspeha zabeležena su na domaćem terenu. Odbrana je glavni problem Osnabrucka. Sa 20 primljenih golova, imaju najgoru odbranu u ligi. Još jedan problem su gostovanja, gde nisu ostvarili nijednu pobedu isto tako primili 10 golova na 3 odigrana meča.

Sve u svemu, Fortuna je ostvarila sve pobede na domaćem terenu, kada je na drugoj strani bio Osnabruck u 2. Bundesligi. U samoj igri izgledaju dosta organizovanije na od svog protivnika. Odbrana Osnabrucka je dosta nesigurna. Samim tim u ovom meču dajemo prednost domaćinu, tako da je naša prognoza ove utakmice 1&2+ pobeda Fortune i 2+ golova na utakmici. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje