utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hannover – HSV

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 20:30 Hannover – HSV G2+ (1.60)/ na manji ulog 1-2 (22.00)

Večeras od 20:30 časova, sastaju se 2 ekipe koje još uvek nisu izgubile u novoj sezoni Hannover i HSV.

Zapravo je ovo uspeh za Hannover, prvi put u ovoj godini da nisu izgubili na 3 ligaške utakmice zaredom. Međutim, odbrana nije obavljala dobar zadatak u prošloj sezoni, ali izgleda da se taj problem nije još uvek rešio i u novoj sezoni. Hannover je uspeo samo jednom da sačuva svoj gol na poslednjih 20 ligaških mečeva.

Na drugoj strani u goste im dolazi HSV, koji je raspoložen otpočeo novu sezonu. Gol Mašina – sa 10 postignutih golova, najefikasniji su tim u ligi. Posebno se ističu 2 napadača, Laszlo Benes i Robert Glatzel obojica sa po 4 postignuta gola i na vrhu tabele najboljih strelaca lige.

Sve u svemu, oba tima nisu poražena, ali moj favorit u ovom meču je HSV. Trener Hannovera Stefan Leitl nije uspeo nikad u istoriji da savlada HSV ni kao igrač isto tako i kao trener. Trenutno su gosti dosta prodorniji, lako dolaze do gola, a napadači su vrlo raspoloženi, samim tim igramo tip G2+. Ako pogledamo međusobne mečeve, HSV je uspeo da postigne 2 gola, na 4 od poslednjih 5 odigranih utakmica. Pored toga vidjen je i jedan prelaz u korist Hannovera, probacemo danas u korist HSV-a. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje