petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hannover – Magdeburg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Hannover – Magdeburg 3+ (1.50) ✅/ na manji ulog I1+&3+ (1.65)

Nakon reprezentativne pauze, nastavlja se 2. Bundesliga. U okviru 10. kola u zanimljivom duelu sastaće se Hannover i Magdeburg.

Hannover je u poslednjem meču prekinuo seriju dobrih rezultata, gde ih je savladao Kaiserslautern rezultatom 3:1. Sa postignutih 20 golova i dalje su najjefikasniji tim 2. Bundeslige. U ovom meču želeće da što pre zaborave poraz iz prošlog kola i uz pomoć domaćeg terena i podršku svojih navijača ostvare važna 3 boda. Pobedom u ovom meču, zauzeli bi na trenutak 2. poziciju na tabeli.

Na drugoj strani, Magdeburg nije uspeo da ostvari pobedu na poslednjih 4 utakmica (2 remija i 2 poraza), samim tim u ovom meču imaju za cilj da prekinu seriju loših rezultata. Generalno ako pogledamo ofanzivnu statistiku, napad je vrlo dobro funkcionisao. Sa postignutih 18 golova imaju 2. najefikasniji napad, odmah iza njihovog današnjeg protivnika.

Sve u svemu, sastaju se dve vrlo ofanzivne ekipe. 1. i 2. najefikasniji napad u ligi. Samim tim golovi ne bi trebali da izostanu. Igramo tip 3+, na manji ulog probaćemo I1+&3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje