subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hannover – Wehen

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 Hannover – Wehen D2+ (1.65)/ na manji ulog DI1+&2+ (2.00)

Hannover samo sa jednim porazom ove sezone (3 pobede i 3 remija). Veoma dobar početak. Glavni adut tima je napad, koji je ujedno i najefikasniji u 2. Bundesligi, sa postignutih 17 golova. Napadač Cedric Teuchert je postigao najviše golova i vodi na listi strelaca (7 golova). Pobeda u ovom meču ih vodi na vrh tabele.

Na drugoj strani, Wehen ima jedini cilj, a to je opstanak. Krenuli su dobro kao promovisani tim u novoj sezoni. Međutim usledio je pad forme i nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednja 4 ligaška meča. Pre 2 dana su igrali kup meč sa Leipzigom, iako je viđena rotacija, nekoliko standardnih igrača je ipak bilo u sastavu.

Sve u svemu, Hannover u dobroj formi i imaće prednost domaćeg terena. Još jedna prednost je mogući umor igrača Wehena, jer su igrali pre 2 dana u kupu. Hannover je tim koji je do sada imao najviše stvorenih prilika ispred gola svojih protivnika, samim tim nije ni čudo zašto imaju najefikasniji napad. Podražaćemo Hannover u ovom meču, tačnije njihov napad. Igramo tip D2+, koji je ujedno bio dobitan i na međusobnim mečevima. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje