nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hansa Rostock – St. Pauli

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Hansa Rostock – St. Pauli D1+ (1.65)

Ako uporedimo rezultate kod kuće i u gostima, videćemo da se Hansa Rostock dosta bolje snalazi kod kuće. Na Ostseestadionu osvojili su više bodova i postigli više golova. Reprezentativna pauza je dobrodošla, igrači su uspeli da se regenerišu i spreme za ovaj meč. Kad god je izgledalo da Rostock klizi na dole, usledio je pozitivan rezultat. Neposredno pred reprezentativne pauze, savladan je Magdeburg u gostima.

Na drugoj strani, postavlja se pitanje da li će St. Pauli nastaviti nepobedivi niz? Trenutni lider nema nijedan poraz. Na 13 odigranih mečeva imaju učinak od 7 pobeda i 6 remija. Danas putuju sa dozom pritiska da ostvare pozitivan rezultat, jer je u ovom kolu HSV ostvario pobedu i sada imaju isti broj bodova kao i St. Pauli.

Sve u svemu, biće hladno u Rostocku i bez padavina. St. Pauli je uvek imao teško gostovanje na Ostseestadion. Na odigranih 11 mečeva, samo 3 puta su izlazili kao pobednici, dok je Hansa u 8 navrata ostvarila pobedu. Na izgled lak zadatak za St. Pauli, ali iskreno ne bih se složio. Hansa će pokušati sve da bude prvi protivnik koji je naneo poraz St. Pauliu. Većina se neće složiti, ali igraću malo rizičniju varijantu na manji ulog, Hansa Rostock postiže gol. S obzirom da će imati prednost domaćeg terena, gde generalno igraju znatno bolje, pred domaćom publikom. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje