subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Holstein Kiel – Hertha

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Holstein Kiel – Hertha 3+ (1.55) ✅/ na manji ulog I1+&3+ (1.70)

Kiel je krenuo sasvim dobro u novu sezonu. Ostvarili su pobedu na 4 od ukupno 6 odigranih utakmica. Trenutno su 3. na tabeli sa osvojenih 12 bodova, baš kao i Magdeburg koji ima utakmicu više. Forma je uzdrmana u poslednjem meču, gde ih je St. Pauli porazio ubedljivim rezultatom 5:1. Samim tim Rode žele da se vrate na pravi kolosek pred svojim navijačima.

Na drugoj strani, bivši Bundesligaš Hertha je rutinski na domaćem terenu u prošlom kolu savladala Braunscweig (3:0) i tako vratila potrebno samopuzdanje. Niko se nije nadao ovakvom startu Herthe. Na odigranih 6 utakmica samo su 2 puta uspeli da izađu kao pobednici, na ostale 4 utakmice bili su porženi. Tako da se trenutno nalaze na 16. poziciji sa osvojenih 6 bodova. Napad nije funkcionisao na prva 3 meče, međutim i na tom aspektu su poradili i poboljšali svoje nišane. Samim tim na poslednja 3 meča postigli su ukupno 12 golova.

Sve u svemu, vrlo zanimljiva utakmica nas očekuje Holstein-Stadionu. Rode su generalno u dobroj formi, pokušaće da što pre zaborave poraz u poslednjem kolu. Imaće takođe i prednost domaćeg terena. Međutim, na domaćem terenu su primali bar 1 gol na poslednjih 17 utakmica. Na drugoj strani Hertha motivisana putuje na ovaj duel nakon ubedljive pobede nad Braunschweigom. Napad na poslednjih nekoliko utakmica odlično funkcioniše. Obe ekipe igraju napadački, tako da ćemo se ovog puta kladiti na golove. Tačnije na tip 3+, kao i na manji ulog I1+&3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje