nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – HSV – Braunschweig

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 HSV – Braunschweig G1+ (1.60)

Braunschweig je trenutno jedini tim u 2. Bundesligi, koji nije osvojio nijedan bod u gostima. Prvi korak ka poboljšanju je napravljen. Početkom meseca Daniel Scherning, došao je na mestu novog trenera. Pod njegovim vođstvom, Braunschweig je ostvario važnu pobedu nad Osnabruckom u prošlom kolu. Pored toga, odigrali su pripremni meč sa St. Pauli, tokom reprezentativne pauze i ostvarili pobedu. Generalno sa dobrim moralom putuju na megdan favoritu.

HSV sa druge strane, besprekoran kod kuće. 6 utakmica, 6 pobeda. Međutim bodovno gledano, ovo je druga najslabija njihova sezona. Na domaćem terenu nisu izgubili poslednjih 16 utakmica. Pobedom u ovom meču izjednačiće se sa trenutnim liderom St. Pauli-em.

Sve u svemu, sa novim trenerom Braunschweig je poboljšao svoju igru. Igrači su sigurno motivisani i neće se braniti, jer nemaju šta da izgube. Iako se većina neće slagati sa tipom, mislim da je vreme da Braunschweig postigne gol u gostima, s obzirom na trenutnu situaciju. Ne osporavam pobedu HSV-a, ali mislim da neće biti čista pobeda. Probaću na manji ulog tip G1+, kao i prelaz 2-1 (22.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje