nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – HSV – Magdeburg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 20:30 HSV – Magdeburg 1&2+ (1.65)

HSV ima odličan niz na domaćem terenu. 5 utakmica, 5 vezanih pobeda. Ujedno i najbolji domaćin lige, sa maksimalnim brojem bodova. Napad je do sada bio konstantan. Na 17 odigranih utakmica, postigli su bar 1 gol, kada je u pitanju 2. Bundesliga. Najzaslužniji su svakako napadači, Robert Glatzel i Laszlo Benes, ukupno su postigli 14 golova ove sezone.

Magdeburg je sa druge strane, imao vrlo snažan početak sezone. Međutim, usledio je pad forme i uspeli su da zabeleže samo 1 pobedu na poslednjih 8 utakmica. Što se tiče igre u gostima, Magdeburg nije uspeo da ostvari pobedu na poslednjih 3 utakmica (3 vezana poraza). Ono što je ohrabrujuća okolnosti su rezultati protiv HSV-a. Na odigranih 5 međusobnih utakmica, poslednje 3 su pripale Magdeburgu.

Na kraju krajeva, obe tima su tokom nedelje, bila zauzeta u kupu, odigrala punih 120. minuta i ostvarili plasnam u narednu rundu nakon penala. Tako da ne postoji prednost u pogledu svežine. HSV ima priliku da se približi St. Pauli-u na samo 2 boda. Domaći teren je njihova najveća snaga i to će pokušati da iskoriste protiv Magdeburga koji se ne snalazi na gostovanjima i ima problema u odbrani. Podržaćemo domaćina na ovom susretu. Igramo tip 1&2+, kao i na manji ulog 2-1, jer su već jedan imali u korist Magdeburga. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje