ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Magdeburg – Elversberg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Magdeburg – Elversberg 3+ (1.55)

Magdeburg i Elversberg su vrlo slični, kada je stil igre u pitanju. Akcenat se stavlja na ofanzivnu igru i stvaranje puno sansi ispred gola protivnika.

Magdeburg 5 mečeva bez pobede. Nakon reprezentativne pauze, tražiće pobedu u ovom meču pred domaćom publikom. Na domaćem terenu su vrlo ubedljivi, činjenica da su izgubili samo 1 na poslednjh 15 mečeva u svim takmičenjima.

Na drugoj strani, Elversberg se za sada dobro snalazi u 3. Ligi. Na gostovanjma ove sezone, vrlo dobar učinak. Samo 1 poraz na ukupno 5 odigranih utakmica u gostima. Prati ih dobra forma, jer nemaju nijedan poraz na poslednjih 5 utakmica. Nalaze se na 9. poziciji u samoj sredini tabele, sa osvojenjh 15 bodova.

Sve u svemu, ovo je njihov prvi duel. Magdeburg želi da prekine crni niz. Igraju na domaćem terenu, gde su vrlo efikasni. Ukupno smo videli 17 golova na 4 utakmice, kada je Magdeburg bio domaćin. Na drugoj strani Elversberg ima za cilj da nastavi sa dobrom formom. U proseku kada igraju u goste, viđamo 2.8 golova po meču. S obzirom da ih odlikuje rizična i napadačka igra, igramo tip 3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje