petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Osnabruck – Kaiserslautern

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Osnabruck – Kaiserslautern naanni ulog X2&2+ (1.80)/ G2+ (2.10)

Osnabruck je prekinuo crni niz, pobedivši u prošlom kolu tadašnjeg lidera HSV. Dokaz da je ujedno sve moguće u 2. Bundesligi. Generlano gledano Osnabruck igra dosta slabo u Cvajti. Na domaćem terenu pobedili su samo u 2 navrata, na poslednjih 22 utakmica u 2. Bundesligi. Pored toga, na 26 odigranih utakmica nisu uspeli da sačuvaju svoj gol takodje kod kuće u 2. Bundesligi.

Na drugoj strani, Kaiserslautern je konačno pronašao svoj pravi put. Na 4 od poslednjih 5 utakmica izašli su kao pobednici (1 remi). Tako da su sada na 6. poziciji sa osvojenih 13 bodova. Pobedom u ovom meču izjednačiće se sa St. Pauli-em i HSV-om koji drže lidersku poziciju. Jednom igraču idu puno zasluga. U pitanju je napadač Ragnar Ache, koji je postigao bar 1 gol na 6 od poslednjih 7 utakmica. Kvota da i danas to ucini je 3.20.

Sve u svemu u ovom trenutku Kaiserslautern je najbolji tim u Cvajti, ako pogledamo trenutnu formu. Prikupili su 13 od mogućih 15 bodova na poslednjih 5 utakmica. Na drugoj strani Osnabruck je ostvario važnu pobedu protiv HSV-a, ali generalno igraju dosta slabo, pogotovo na domaćem terenu. Samim tim ispratićemo nalet Kaiserslauterna. igramo tip na manji ulog X2&2+, kao i G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje