subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Schalke – Elversberg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Schalke – Elversberg 3+ (1.55) ✅/ na manji ulog I1+&3+ (1.72) ✅

Schalke je imao za cilj povratak u Bundesligu, međutim realnost nije bila takva. Zabeležili su 7 poraza na ukupno 12 odigranih utakmica, samim tim jasna je njihova pozicija na tabeli. Stvari su konačno krenule u pravom smeru, ostvarili su 2 vezane pobede po prvi put u sezoni. Savladali su Hannover u pretprošlom kolu i Nurnberg u prošlom kolu, tako da je motivacija uoči ovog meča značajno povećena. Međutim, odbrana nije tako sigurna ove sezone. Imaju 2. najgoru odbranu sa primljenih 26 golova.

Na drugoj strani, Elversberg je u prošlom kolu prekinuo seriju dobrih rezultata. Savladao ih je trenutni lider St. Pauli rezultatom 0:2. Na gostovanjima ove sezone imali su odličan učinak. Na 6 odigranih mečeva, zabeležen je samo 1 poraz. Ujedno na svakom meču postigli su bar 1 gol.

Sve u svemu, Schalke ima prednost u ovom meču, jer igra na domaćem terenu pred svojim navijačima. Ujedno u ovaj meč ulaze sa dodatnim samopouzdanjem, nakon 2 ostvarene vezane pobede. Na drugoj strani, Elversberg ima za cilj da se što pre oporavi od prošlonedeljnog poraza. Ove sezone imaju dobre partije na gostovanjima, međutim protiv jačih timova su imali problema. S obzirom na ovakvu situaciju, očekujemo golove večeras, odbrane oba tima bile su ranjive u poslednje vreme, tako da se najviše ističe tip 3+. Na manji ulog nije loše probati I1+&3+ (1.72). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje