sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Schalke – Kaiserslautern

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 20:30 Schalke – Kaiserslautern minimalan ulog D2+ (1.80)

Obe ekipe su pod pritiskom da pobede večeras, kako bi što pre zaboravili poraz iz prvog kola.

Schalke je pokazao efikasnost u napadu, kao i slabost u odbrani, što se moglo videti protiv HSV-a, gde su bili poraženi rezultatom 5:3. Nedostake u odbrani popunice Timo Baumgartel, defanzivac koji je stigao iz Union Berlina, najverovatnije će debitovati večeras.

Sa druge strane, Kaiserslautern deluje pomalo rasejano. Prošle sezone, nakon promocije našli su se na sredini tabele. Međutim, uvek je teža naredna sezona i biće sigurno većeg pritiska u ovoj. Pogotovo, jer su u prvom meču bili poraženi od St. Paulia na svom terenu. Glavni problem iz prošle sezone bila su gostivanja, gde nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednjih 13 utakmica.

Sve u svemu, vrlo zanimljiva utakmica nas očekuje u Gelsenkirchenu. Domaćin Schalke će pokušati da nametne svoju igru od samog starta utakmice, na drugoj strani Kaiserslauternu je potrebna hitna reakcija, kako bi prekinuli crnu seriju na gostovanjima. Na ovom susretu, prednost dajem domaćinu. Pre svega zbog trenutne forme, kao i zbog napadačkog kvaliteta. Samim tim igramo na manji ulog tip D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje