utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – St. Pauli – Karlsruher

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 St. Pauli – Karlsruher D2+ (1.60)

U ovom trenutku St. Pauli igra najbolji fudbal u 2. Bundesligi. Jedini tim koji nije poražen (5 pobeda i 5 remija) na 10 odigranih utakmica. Uglavnom, presing igra je njihovo glavno oružje. Nijedna ekipa nije toliko uspešna u smislu kontrole lopte i procenat dodavanja na protivničkoj polovini kao St. Pauli. Na domaćem terenu, ako pogledamo statistiku izgubili su samo 1 na poslednjih 24 utakmica.

Karlsruher na drugoj strani ima kvalitetne pojedince u svom sastavu, ali to još uvek nisu pokazali. Trenutni utisak koji su ostavili da su osrednji tim u 2. Bundesligi. Na gostovanjima ove sezona na 5 odigranih utakmica uspeli su da osvoje samo 4 boda, što i nije za pohvalu.

Sve u svemu, St. Pauli je jasan favorit danas. Jedan od razloga je njihov domaći teren Millerntor, gde su do sada izgledali dosta ubedljivo. Sve zasluge idu glavnom terenu Fabian Hürzeleru koji je uspeo da na dobar način uigra sastav. Na drugoj strani, Karlsruher nije uspeo da ostavi neki jak utisak do sada. Problem je II poluvreme, gde su igrači do sada izgledali umorno. Ovo samo može ići u korist St. Pauliu. Samim tim, podržaćemo domaćina danas i igramo tip D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje