nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Lübeck – Dynamo Dresden

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 14:00 Lübeck – Dynamo Dresden na manji ulog 2 (1.65)

Novajlija 3. lige Lübeck, pokazao je dobru igru na startu sezone. Prvi poraz doživeli su u poslednjem meču, gde ih je Ulm ubedljivo savladao rezultatom 3:0. Međutim kadrovska situacija prošle nedelje bila je zabrinjavajuća.

14 igrača je odsustvovalo zbog povreda, bolesti ili korona infekcije. Samo 4 igrača su prošle nedelje učestvovala u četvrtfinalu državnog kupa protiv gradskog rivala Phonix Lübecka. Iako se većina vratila timskim treninzima, glavni trener Lukas Pfeiffer imaće komplikovan zadatak oko sastavljanja tima. Jer i dalje stoji znak pitanja, koliko su igrači spremni da nastupaju.

Na drugoj strani, Dresden je trenutni lider i motivisan putuje na ovaj duel. Na 5 odigranih mečeva imaju učinak od 4 pobede i 1 poraza. Međutim, problem je svakako odsustvo jednog od glavnih igrača Niklas Hauptmanna (5/2 M), koji se povredio na treningu. I dalje stoji veliki znak pitanja, ali mala je verovatnoća da ce krenuti sa timom.

Sve u svemu, ne bih da zanemarim Lübeck, forsiraju igru sa dugim loptama i brzo se nađu u prilici da ugroze protivnika. Međutim, prava je misterija u kakvom će sastavu igrati danas. Na drugoj strani, odustvo Hauptmanna uticaće na igru Dresdena, ali i pored toga Dresden ima kvalitetan i bolji sastav u odnosu na svog protivnika, samim tim imaju veće šanse da pokupe 3 boda. Probaćemo tip 2 i ispratiti formu lidera na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje