subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 3. Liga – Najava i prognoza utakmice – Viktoria Koln – Duisburg

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Viktoria Koln – Duisburg
TIP: GG (1.65) #WIN ✅

Poslednji meč 32. kola Nemačke 3. lige, gde Viktoria Koln dočekuje Dusiburg.

Viktoria Koln trenutni zauzima 9. poziciju sa osvojenih 46 bodova. Napad je funkcionisao u poslednje vreme, gde su postigli 12 golova na poslednjih 5 utakmica. Nakon serije dobrih rezultata, 6 mečeva bez poraza, usledio je poraz u poslednjem kolu od trenutnog lidera Elversberga (3:2). Uprkos tom porazu, Viktoria Koln je još uvek u igri za eventualnu promociju.

Dusiburg sa druge strane još se bori za opstanak. Nalaze se na 14. poziciji sa osvojenih 36 bodova. Imaju 5 bodova više u odnosu na SpVgg Bayreuth, prvi tim u zoni ispadanja. Trenutna forma nije najbolja, 3 remija i 2 poraza na poslednjih 5 utakmica, ali napad ne manjka sa golovima. Postigli su 2+ golova na 3 od poslednjih 5 mečeva. U aktuelnoj sezone više bodova su prikupili na gostovanjima nego li kod kuće.

Uostalom, sastaju se dve ekipe sa dva različita ciljeva. Viktoria Koln je još uvek u igri za playoff. Iako su generalno u dobroj formi, odbrana je bila ranjiva. Primili su bar jedan gol na poslednjih 6 utakmica. U goste im dolazi Dusibrug, koji se bori za opstanak. Iako nisu u dobroj formi, napad je funkcionisao postigavši 10 golova na poslednjih 6 mečeva. Oba tima igraju ofanzivno, samim tim očekujem po gol u obe mreže. Pored toga na međusobnim mečevima tip GG bio je dobitan na 6 od ukupno 8 odigranih susreta. Nadamo se sličnom ishodu i večeras. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje