četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka 3. Liga, najava, predlozi za klađenje

➡️ NEMAČKA: 3. Liga

🇩🇪 14:00 Elversberg – Meppen

TIP: DI1+&2+ (1.68)

Duel lidera Elversberg-a i poslednje ekipe na tabeli Meppen-a.

Pozitivno iznenadjenje ove sezone Elversberg i dalje je prvi favorit za promociju. Doživeli su blagi pad forme u poslednja 2 meča, kada su remizirlai sa Dresdenom i izgubili od Mannheima u prošlom kolu. Sada igraju na domaćem terenu gde su ove sezone izgledali dosta ubedljivo. Na 13 odigranih utakmica, izgubili su samo u 2 navrata, pored toga na 9 od 13 odigranih utakmica su vodili već na poluvremenu.

Na drugoj strani, Meppen je promenio trenera zbog serije loših rezultata. Kramer je dobio otkaz, a na njegovom mestu došao je Ernst Middendorp, čiji je zadatak da obezbedi opstanak. Trenutno zaostaju 5 bodova u odnosu na prvi tim u sigurnoj zoni. Meppen je takođe jedini tim koji nije ostvario pobedu na gostovanjima. Na 12 odigranih utakmica zabeležili su (8 remija i 4 poraza). Ujedno napad izgleda bezopasno. Na gostovanjima postigli su samo 8 golova, što je najslabiji učinak lige.

Elversberg je 2 puta napravio „kiks“, sumnjam da će ih danas Meppen zaustaviti. S obzirom da je Elversberg jako dominantan na domaćem terenu, igramo tip DI1+&2+ (domaćin postiže 1+ u I poluvremenu i 2+ na celoj utakmici)

➡️ NEMAČKA: 3. Liga

🇩🇪 14:00 Osnabruck – Oldenburg

TIP: 3+ (1.55)

Osnabruck cilja promociju, za to su im potrebni dobri rezultati, za sada sve lepo funkcioniše. U 2023. godini pobedili su na 7 od 8 ukupno odigranih utakmica. Ofanzivno gledano imaju 2. napad lige, koji je do sada smestio nešto više od 50 golova u mrežama svojih protivnika. Zaostaju 4 bodova u odnosu na Wehen, koji se nalazi na 3. poziciji.

Sa druge strane, Oldenburg se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa ukupno osvojenim 21 bodom. 4 vezana poraza, nateralo je upravu da smedni Dario Fossi-a koji je u poslednje vreme mnogo eksperimentisao sa postavom. Frank Löning njegov pomoćnik vodiće Oldenburg na gostovanju Osnabruck-u.

Osnabruck želi da se što više približi Wehen-u, na drugoj strani Oldenburg sa privremenim trenerom pokušaće da ugrozi favorita. Mislim da nas očekuje efikasna utakmica, s obzirom na napadačku igru oba tima, pogotovo Osnabrucka. Takođe, tip 3+ bio je dobitan na svim međusobnim mečevima. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje