četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Verl – Arminia Bielefeld

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Verl – Arminia Bielefeld na sitno DII1+ (1.60)

Verl nije imao sreće u prošlom meču, gde su savladani od strane 1860 Munchen-a minimalnim rezultatom. Postigli su nesrećni autogol i pored toga imali su veću inicijativu i konstanto vršili pritisak na golu Lavova. Na kraju nisu uspeli da izbore nerešen rezultat. Generalno igraju dosta otvoreno. Uglavnom se aktiviraju u II poluvremenu, što pokazuje dosadašnja statistika.

Na drugoj strani, Bielefild mora što pre da se oporavi od ubedljivog poraza iz prošlog meča. Izgubili su od Saarbruckena na domaćem terenu rezultatom (2:6). Kriza forme je očigledna. Na poslednjih 5 uakmica, ostvarili su samo 1 pobedu. Sa ovakvim učinkom zauzimaju mesto tik iznad zone ispadanja.

Sve u svemu, sastaju se 2 najgore odbrane u 2. Bundesligi. Verl je pokazao napredak u igri u poslednje vreme. Pokušaće da iskoriste prednost domaćeg terena i trenutnu lošu formu Arminie Bilefeld. U drugom poluvremenu stvaraju više prilika i igraju uglavnom vrlo ofanzivno, samim tim pokušaćemo sa tipom DII1+ (domaćin postiže gol u II poluvremenu), na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje