utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Verl – Unterhaching

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 14:00 Verl – Unterhaching GG (1.52)/ na manji ulog GG&3+ (1.77)

Promovisani Unterhaching se dobro snašao u novoj ligi. Trenutno bez poraza na 4 odigrane ligaške utakmice, pored toga status je aktivan i u kupu. Zautimaju 3. poziciju na tabeli sa osvojenih 8 bodova. Poslednja pobeda protiv Viktorie iz Kelna dao je ekipi vetar u leđa, kao i dodatan motiv pred ovo gostovanje.

Verl je konačno prekinuo seriju bez pobede u prošlom kolu, kada su na domaćem terenu savladali Freiburg II. Sa 11 primeljnih golova i dalje je glavni problem u odbrani, koja je ujedno primila najviše golova u dosadašnjem delu takmičenjima od svih timova. Međutim, ne bih tako lako otpisao Verl, koji ume da bude vrlo nezgodna ekipa.

Sve u svemu, Verl ima za cilj da po prvi put ove sezone veže dve pobede, na drugoj strani Unterhachinga sigurno ne putuje da bi se branio, jer želi da nastavi u istom ritumu kao i do sada. Svakako očekujem efikasnu utakmicu, gde će oba tima pronaći put do mreže. Tip GG je takođe bio dobitan na svim međusobnim mečevima. Očekujem sličan scenario i danas. Na manji ulog igramo tip GG&3b. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje