petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: DFB Kup – Najava i prognoza utakmice Eintracht Frankfurt – Union Berlin

➡️ NEMAČKA: DFB Pokal
🇩🇪 18:00 Eintracht Frankfurt – Union Berlin
TIP: G1+ (1.58)

Eintracht Frankfurt trenutno nije u prepoznatljivoj formi. Nakon zimske pauze, na 11 odigranih utakmica zabeležili su samo 3 pobede u Bundesligi. Jedan od glavnih problema je odbrana. S jedne strane trener Glasner je morao stalno da menja igrače iz odbrambenog dela, sa druge strane sama odbrana je delovala dekoncentrisano. Na poslednjih 7 mečeva u svim takmičenjima, primili su gol na posednjih 7 mečeva. Priča se da i odnos igrača i trenera, više nije tako prisan kao na početku sezone.

Na drugoj strani, Union Berlin je na neki način učvrstio 3. poziciju, jer su u prošlom kolu savladali Stuttgart ubedljivim rezultatom na domaćem terenu (3:0). Imali su do sada 2 puta pad forme, ali su je uvek prebrodili. Postigli su bar 1 gol na 7 od poslednjih 8 duela protiv Frankfurta. Kadrovski gledano nemaju velikih problema.

S obzirom da nije baš najbolja situacija kod E. Frankfurt-a, na relaciji trener-igraći, kao i trenutna forma. To bi upravo gosti mogli da iskoriste. Igramo tip G1+ (gost postiže gol). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje