petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL, najava kola, predlozi za klađenje (UTAKMICE U 19h)

S obzirom da znamo da među našim vernim pratiocima ima mnogo ljubitelja Američkog fudbala, napisaćemo kratku najavu, sa par predloga pa Vi odaberite nešto ukoliko Vam se svidi.

Kraj regularnog dela sezone je vrlo blizu i sada počinje ono najzanimljivije,borba za plej of,predost domaćeg terena…

U 19h na rasporedu je 8 mečeva.

Buffalo Bills-Miami Dolphins

Jedan dosta bitan meč za oba tima.Divizijski duel. Oba tima su u konkurenciji za plej of i nemaju prava na grešku.

Bilsima se na ovom meču vraća startni kvorterbek i to će dosta ojačati ofanzivnu liniju koja je, ruku na srce, dobro gurala i bez njega.

Majami u ovaj meč ulazi silno motivisan nakon sjajne pobede nad svojim divizijskim rivalom Nju Inglandom. Ta pobeda im je podigla samopouzdanje i pokušaće da nastave u istom ritmu i danas.

Ne bi trebalo da bude mnogo poena na ovom meču. Bilsi imaju 23-ći napad sa prosekom od 18,5 poena po meču,a Majami ima 24-ti napad sa prosekom od 18.2 poena po meču.

Carolina Panthers- Green Bay Packers

Još jedan jako bitan meč za plej of.

Karolina je trenutno u plej ofu,ali nisu sigurni,treba im još par pobeda jer imaju samo jednu pobedu više od pratioca Atlante,Sijetla,Detroita.

Grin Bej je konačno dočekao svog prvog kvorterbeka Arona Rodžersa i sada svi postavljaju pitanje može li on da ih nekako dogura do plej ofa. Ipak pitanje je koliko on može na ovom prvom meču posle povrede

Bez obzira što se vraća Rodžers, Pekersi će teško do pobede na ovom meču,pre svega zbog svoje loše odbrane koja dozvoljava 22 poena po meču. Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč.

Cleveland Brown-Baltimor Ravens

Klivlend je najlošija ekipa ove sezone,nemaju nijednu pobedu i kako stoje stvari teško da će i doći do nje.

Baltimor se bori za mesto u plej ofu i na ovom meču moraju da pobede. U prošlom kolu su poraženi od najljućeg rivala i sada moraju da se iskupe za to.

Pobeda Baltimora ne bi smela da se dovodi u pitanje.

Jacksonville Jaguars-Houston Texans

Duel najbolje odbrane u ligi Jaguarsi (15 poena po meču) i najgore Teksansi (25,8 poena po meču)

Džeksonvil  bi eventualnom pobedom na ovom meču obezbedio mesto u plej ofu.

Hjuston nema šansi za plej of. Nakon prošle dobre sezone,ova im je za zaborav.

Džeksonvil bi trebalo da slavi na ovom meču prilično ubedljivo.

Minnesota Viking-Cincinnati Bengals

Prošlonedeljni meč za zaborav što se tiče Vikinga. Ništa im nije funkcionisalo u odbrani na tom meču, što je dovelo do poraza i 31 primljenog poena od Karoline,a Vikinzi su druga najbolja odbrana u ligi (18 poena po meču). Teško da tako dobra ekipa može da ponovi izdanje iz prošle nedelje. Pobeda bi im osigurala mesto u plej ofu i osvajanje divizije.

Sinsinati nema šansi za plej of,oni imaju veliki broj povređenih igrača i u poslednje vreme služe kao “ topovsko meso“ za ostale timove. Koliko je teška situacija najbolje govori to što im je jedan od najlošijih napada (napad Čikaga) u prošlom kolu dao 33 poena.

Pobeda Minesote ne bi smela da dolazi u pitanje, sasvim je realno da to bude ubedljiva pobeda.

New Orleans Saints- New York Jets

Sejntsi su počeli loše sezonu zbog brojnih povreda,ali iz kola u kolo sve su bili kompletniji i time sve bolje igrali. Došli su na korak od plej ofa. Danas im se vraćaju dva važna rukija i to će dodatno ojačati ekipu.

Džetsi i nemaju nekih izgleda za plej of. Danas će njihov napad predvoditi novi kvorterbek Bryce Petty. Džetsi imaju veliki problem ove sezone, a to su gostovanja. Ove sezone na gostovanjima imaju skor 1/5 i teško da će se to popraviti na ovom meču.

Saintsi bi trebalo lagano da dobiju ovaj meč.

New York Giants-Philadelphia Eagles

Duel najbolje napada u ligi (Eagles 31.1 poen po meču) i jedne od najgorih odbrana (Giantsi 24,7 poena po meču).

Još jedna sezona za zaborav što se tiče Džajantsa, samo dve pobede u 13 mečeva nije nešto čime se mogu pohvaliti.

Filadelfija u ovaj meč ulazi bez startnog kvorterbeka rukija Karsona Wentza i pitanje je kako će izgledati bez njega. Nik Foles će predvoditi napad na ovom meču.

Bez obzira na izostanak Wentza Filadelfija ne bi smela da ima problema na ovom meču.

Washington Redskins- Arizona Cardinals

Jedan vrlo neizvestan meč. Jeste da oba tima nemaju nekih šansi za plej of,ali to ne umanjuje želju za pobedom.

Ključno će na ovom meču biti to kako će odbrana Vašingtona zaustaviti trčanje Arizone. Inače Arizona je jedna od boljih trkačkih ekipa,a Redskinsi su jedna od najgorih odbrana što se tiče trčanja. Ipak Arizona je loša u gostima ove sezone i to bi mogao da bude tas koji će prevagnuti na stranu Redskinsa.

Duel dva dosta loša napada (Redskinsi 21,9 poena po meču, Arizona 17,8 poena po meču) i dve jako loše odbrane (Redskinsi 26.5 poena po meču, Arizona 24,4 poena po meču),svašta je moguće.

Naši predlozi za mečeve u 19h:

Carolina – Green Bay 1 @ 1.65

Cleveland-Baltimore 2 @ 1.30

Jacksonville – Houston 1, može i H1 (+11.5)@1.15 i 1,85

Minnesota -Cincinati H1 (+10.5 ) @ 1.85

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

4 Komentari

  1. Nije ti losa najava mada mislim da imas gresku.Mislim da si pogresio ovde kada je u pitanju Jaksonvil,jer Tenesi ima samo pobedu manje,a ako se ne varam upravo Tenesi i Jaksonvil igraju u poslednjem kolu.Ako eventualno u tom mecu Tenesi dobije,oni ce uzeti diviziju,jer su dobili prvi medjusobni duel,a to se gleda kada dve ekipe imaju isti broj pobeda.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje