petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL,najava,predlozi za klađenje (mečevi od 22h)

Od 22h pa kasnije na programu je 5 duela. Ukoliko Vas zanimaju naši predozi za mečeve od 19h, možete ih pogledati ovde.

San Francisco 49ers – Jacksonville Jaguars

San Francisko se kasno probudio. U poslednje vreme igraju sjajno,na poslednjih 5 mečeva imaju 4 pobede,ali kasno,plej of im je davno izmakao. U prošlom kolu su dobili Tenesi i tako ih skoro izbacili iz trke za plej of.Ipak svakoj seriji dođe kraj. Sve su šanse da se serija San Franciska završi na ovom meču.

Jaguarsi igraju sezonu iz snova. Nikad bolji tim nisu imali.Granitna odbrana, sjajan napad,zaista izgledaju odlično ove sezone.

Jaguarsi su poslednji put slavili na zapadu Amerike 2004 godine,ne prija im igra u tom delu zemlje,ali sva je prilika da će toj seriji doći kraj na ovom meču.

Odbrana Jaguarsa ove sezone dozvoljava svega 14 poena po meču (prva odbrana lige) i na pragu su da budu najbolja odbrana još od 1970. godine.

Arizona Cardinals – New York Giants

Duel dva tima koja odavno nemaju šansi za plej of.

Arizona je na skoru 6/8,dok Džajantsi imaju još jednu očajnu sezonu iza sebe sa skorom 2/12. Duel dva tima koja imaju prosečne odbrane (obe odbrane dozvoljavaju oko 24 poena po meču) i katastrofalni napadi (Arizona 17 poena po meču, Džajantsi 16 poena po meču).

Dallas Cowboys – Seattle Seahawks

Duel dva tima koja još uvek gaje nadu za plej of,ali ne zavisi sve od njih.

Dalas je u seriji od 3 pobede,igraju dosta dobro. Na ovom meču im se vraća Eliot nakon 6 mečeva suspenzije i to će dodatno ojačati ekipu u pohodu na plej of.

Sijetl je u prošlom kolu poražen od Ramsa ubedljivo na svom terenu 42-7 i to ih je dobrano uzdrmalo. Godinama unazad imali su sjajnu odbranu, što nije slučaj ove sezone. Remsi su otkrili sve slabe tačke odbrane na tom meču i “ nacrtali “ Dalasu put do pobede. Vilson ne može sam da nosi Sijetl,nema dovoljno raspoloženih saigrača.

Houston Texans- Pittsburgh Steleers

Hjuston ove sezone nije ni bleda senka ekipe od prošle sezone. Plej of je daleko od njih i oni se već polak spremaju za narednu sezonu. U seriji su od 4 vezana poraza i sva je prilika da će upisati i 5-ti.

Stilersi su poraženi u prošlom kolu od direktnog rivala za prvo mesto i tu su verovatno njihove nade završene što se tiče osvajanja konferencije,teško da Patriote nešto izgube do kraja. Stilersi imaju dobar napad,dobru odbranu,jednom rečju kvalitetniji su od Hjustona u svakom pogledu.

Philadelphia Eagles – Oakland Raiders

Filadelfija nastavlja borbu za prednost domaćeg terena u plej ofu. Rezervni kvorterbek Fowles igra dosta dobro i ne primećuje se mnogo izostanak Wetnz-a. Filadelfija ima jedan od najefikasnijih napada u ligi (31 poen po meču) i trebalo bi da budu na nivou na ovom meču,pogotovo jer igraju protiv odbrane Ouklanda koja i nije toliko jaka.

Oakland ima šansi za plej of,ali to može da se promeni do ovog meča, sve zavisi od rezultata ostalih mečeva. Ipak,kako god, Raidersi se neće predati,boriće se, to je sigurno.Mogao bi ovo da bude jedan od efikasnijih mečeva kola.

Predlozi za klađenje :

San Francisko – Jacksonville 2 @ 1.50

Houston – Pittsburgh 2  @ 1.25

Kvote su iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje