petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nicklas Bendtner ima novi klub!

Nicklas Bendtner u svetu fudbala poznat pod nadimkom ,,Lord“ potpisao je ugovor sa šampionom Norveške, ekipom Rosenborga, stiže iz ekipe Notingham Forest.

Bendtner je rođen 1988. godine i u svojoj generaciji važio je za jednog od najtalentovnijih napadača, što mu je i donelo transfer u Arsenal sa svega 16 godina. U Arsenalu je odigrao 171 meč, postigao 47, a nemestio 22 pogodka. Igrao je još na pozajmicama u Birmingemu, Sanderlendu i Juventusu, da bi 2014-te potpisao ugovor sa Wolfsburgom, po isteku ugovora potpisao je za Nottingham Forest gde je proveo poslednjih 6 meseci i na 17 mečeva imao učinak od 2 gola i 2 asistencije. U novom klubu zadužio je dres sa brojem 9.

Za nacionalni tim Danske igrao je u svim uzrasnim kategorijama, a za seniorski tim nastupao je na 73 meča i postigao 29 golova.

Na predstavljanju u novom klubu je rekao: ,, Nisam najbolje upoznat sa stanjem u norveškom fudbalu, ali znam da je Rosenborg oličenje stabilnog kluba u kojem igraju odlični igrači. Mogu da obećam samo da ću se potruditi da povratim formu iz vremena kada sam bio u Arsenalu, gladan sam upeha i želim da postignem najviše ciljeve“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje