ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nikolić: Vratio bih se,ali….

Marko Nikolić, na pomen ovog imena svim navijačima Partizana nagrnu lepa sećanja, sećanja na vreme kada je Partizan igrao najbolji fudbal i vreme kada je Partizan osvojio poslednju titulu prvaka Srbije.

Od kad je Marko otišao sve je krenulo nizbrdo. Sada, navijači Partizana, upravo u Marku vide spas tima i povratak na staze uspeha.

O povratku u Partizan, Marko je rekao sledeće:

„Partizan se trenutno nalazi možda na istorijskom minimumu, a tu ne mislim samo na rezultat, već i na upravljanje klubom… To što je Zvezda uzela dve, tri, pet titula uopšte nije važno, i Partizan je uzimao i to uopšte nije važno, važan je klub. Što se mene tiče, hoću da se vratim, ali…“

Osvrnuo se i na rad uprave kluba:

„Uvek sam na strani struke, ali ima i druge strana medalje. I trener mora da zna da li je kompatibilan sa tim što preuzima. Ja sam neke ponude odbio, smatrajući da taj klub, zemlja, vlasnik, nisu za mene i da ne mogu da odgovorim njihovim zahtevima i obrnuto. To je jako važno. A katastrofalni su podaci da Partizan u jednoj sezoni promeni tri ili četiri trenera. Taj kriterijum se malo izgubio. Imali smo prošle godine situaciju da je Sale Stanojević vodio igrački za nijansu slabiji Partizan, ali je do poslednjeg kola bila borba za titulu i uz to se plasirao u finale Kupa. On je radio ozbiljan posao. Bio sam već tu, vratio sam se bio iz Rusije i sećam se tih kritika, a ljudi nisu bili svesni kakav je posao radio. Boža (Miodrag Božović) i ja radimo više od 20 godina i mnogo nam je teško bilo da dođemo do Partizana i Zvezde. Hajduk sa Liona, Rad, Čačak, bez plate, sa platom, da bi se izborio da dođeš tu. Neću da kažem da bi skoro svako mogao da sedne na klupu, ali sada to tako izgleda. Malo je to izraženije u Partizanu“.

Sve u svemu, ukoliko ne dođe do korenitih promena u upravi Partizana, neće biti ništa ni od povratka trofejnog trenera.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje