nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ninković o incidentu

Miloš Ninković, bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene Zvezde, našao se u centru jednog skandala u Australiji.

On je naime, trenutno , fudbaler West Sydney Wanderersa. On je u ovaj tim prešao na početku nove sezone i to iz redova gradskog rivala Sydneya.

Ova dva tima su jako ljuti rivali, nešto kao Zvezda i Partizan, samo, naravno, na mnogo manjem nivou,ali čisto da shvatite o kakvom se rivalstvu radi.

Nakon odigranog derbija na terenu Sydneya, Miloš Ninković je kao pravi sportsmen došao u svlačionicu svojih donekadašnjih saigrača da ih pozdravi. Sve je teklo dobro, dok u svlačionicu nije ušao trener Sydneya Stiven Korica. Miloš se sa njim sukobio, a ekonomi Sidneja su sprečili da dođe do većeg incidenta. Zbog čega je do toga došlo pročitajte u Miloševoj izjavi:

“Znate kako… Tokom celog drugog poluvremena njihov trener me je vređao, govorio neke odvratne stvari koje nisu za javnost. Nikada to nisam doživeo ranije, da mi neko to priča. Niti bi meni palo na pamet da to bilo kome radim. Pitao sam ga li mi se obraća, a on mi je potvrdno odgovorio”

“Posle utakmice otišao sam u svlačionicu, da čestitam igračima Sidneja. Vidi se to na snimku. Došao sam čiste namere i kada sam skoro izlazio, ušao je Korika. Prišao sam mu i kazao mu da mi sada ponovi sve u lice, sve one uvrede, psovke i gadosti koje mi je izgovarao na terenu. Da vidim koliko je hrabar, da mi sve to kaže oči u oči. Naravno, da nije smeo da ponovi. Rekao mi je – izlazi napolje”,

“Nije bilo fizičkog obračuna između nas. Kamere nisu snimile naš sukob, jer se desio baš ispod njih. Mene su samo razdvojili od njega. Dvojica ekonoma sa kojima sam dobar, a jedan od njih je moj mnogo dobar prijatelj. Odvojili su me od Korike i odvukli napolje… Ko zna šta bi se desilo?! Možda je bolje da je sve ispalo ovako. Da se ne desi nešto, što bi bacilo veliku mrlju na moju karijeru i sve što sam uradio u Australiji ‘

“Niko od igrača Sidneja nije krenuo da ga zaštiti. Svi su gledali šta se dešava između nas dvojice. Meni to mnogo govori, pokazuje šta igrači misle o svom treneru”

Pogledajte na snimku iz svlačionice kako je to izgledalo:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje