petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nišioka izaziva Šapovalova u Seulu

Japanski teniser Jošihito Nišioka plasirao se u finale ATP turnira u Seulu nakon što je savladao Amerikanca Aleksandra Kovačevića. Posle borbe koja je trajala sat vremena i 54 minuta Nišioka je slavio sa 2:1, po setovima 6:2 4:6 6:3.

Tesna pobeda za Nišioku, ali potpuno zaslužena. Ono što je odlučilo jeste iskustvo, jer Nišioka ima mnogo više ovakvih mečeva u svojim nogama.

Prvi set japanski teniser je osvojio veoma lako. Napravio je dva brejka i činilo se ta će to biti put u jednom pravcu. Ipak, Kovačević se nije predavao. Dosta je popravio servis u drugom setu, te Nišioka nije stizao do brejk lopte. Prvi pad u igri Nišioke viđen je u petom gemu kada je Kovačević napravio brejk koji mu je doneo izjednačenje.

Ipak, Kovačević nije uspeo da iznese sav terete. Nišioka je maksimalno pritiskao servis protivnika i brejkom u deveto gemu prelomio meč na svoju stranu.

Za titulu u Seulu Nišioka će igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova koji je nešto ranije savladao Amerikanca Džensona Bruksbija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje