utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ništa od titule za Kecmanovića, Fric podigao trofej u Delrej Biču

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da osvoji turnir u Delrej Biču. Kecmanović je u velikom finalu poražen od domaćeg tenisera Tejlora Frica. Rezultat je bio 2:1, po setovima 6:0 5:7 6:2.

Ostaje velika žal za Kecmanovića, jer je imao sasvim korektnu priliku koju nije iskoristio. Ulazak u meč je bio katastrofalno loš. Trema, manjak iskustva, jak protivnik, sve je to uticalo da Kecmanović uđe u meč veoma stegnuto. Sa druge strane je bio motivisan Fric koji je to maksimalno iskoristio i sa maksimalnih 6:0 osvoji prvi set.

Očekivao se odgovor Kecmanovića i odgovor je ubrzo stigao. Konačno se malo opustio i počeo da igra kako zna i ume. Počeo je da osvaja svoje gemove i da bude sve veća pretnja po protivnikom servis. U drugoj polovini drugog seta je počeo da pritiska protivnikov servis veoma jako, a rezultat je došao u 12. gemu kada je napravio brejk i došao do izjednačenja.
Umesto da nastavi u istom ritmu u nastavku Kecmanović je izgledao kao da se zadovoljio osvajanjem seta. Njegova igra je znatno pala, a Fric je u trećem gemu došao do brejka koji je prelomio meč. Otpor Kecmanovića je totalno nestao i Fric je do kraja meča došao do još jednog brejka i velika titule.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje