četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi golmani su do sada bili na visini zadatka!

Sa početkom od tačno 18 časova na programu je utakmica 40. kola engleskog Championshipa u kojoj će se sastati Preston i Derby County.

Preston se uoči ovog duela nalazi na 7. poziciji (mesto ispod zone za play-off), a na svom kontu ima 57 poena te skor od 16 pobeda, 9 remija i 14 poraza.

Derby County ima potpuno isti broj bodova, ali zauzima 9. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone ovaj tim je ostvario 15 pobeda, 12 remija, kao i 12 poraza.

Iako su mečevi i jednog i drugog tima u proteklom periodu bili veoma efikasni, trebalo bi napomenuti da je sa njihovim međusobnim susretima situacija potpuno drugačija.

Međusobne utakmice: Preston – Derby (www.flashscore.com)

Naime, na poslednjih 8 odigranih utakmica Preston i Derby su uspeli da postignu svega 8 golova, tj. mreže su se u proseku tresle samo jednom po meču.

Zahvaljujući tome svaki put je bio prolazan tip “0-2“, a za nastavak tog niza kladionice nam nude kvotu 1,80. Tip “3+“ se, sa druge strane, plaća kvotom 1,95.


Fotografija: Youtube/Derby County Football Club (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje