petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejnts – Tampa Bej Bakanirs – Najava meča

Duel između Nju Orleans Sejntsa i Tampa Bej Bakanirsa bez ikakve sumnje iziskuje najveću pažnju danas. Nisu organizatori lige slučajno ovaj meč stavili za termin od 22:25, jer se očekuje pravi spektakl. Posle dugo vremena suočiće se dva kvoterbeka koji su poobarali sve moguće rekorde. Dru Bris protiv Toma Brejdija, prosto zabava je zagarantovana.

Kladionice favorizuju Nju Orleans sa kvotom 1,60, a kada su poeni u pitanju margina je postavljena na 47,5 poena.

Nju Orelans u novu sezonu ulazi ponovo kao jedan od glavnih pretendenata za titulu. I prethodne 2-3 sezone oni su imali tim za najeće domete, uveh ih nešto zakoči. Jednom su to bile sudije, a ostala dva puta je bila Minesota. Bez obzira što su doživljavali srceparajuće poraze, ovaj tim je ostao na okupu. Dru Bris je potpisao novi dvogodišnji ugovor, što znači da Bris ima još dve godine da osvoji još jednu titulu. Svi igrači su se okupili oko Brisa, najbolji igrači su dobili nove pozamanše ugovore, što znači da su svi zadovoljni.

Što se Tampe tiče tamo je došlo do velike revolucija. Posle dugo vremena odlučili su da se reše Džejmisa Vinstona koji je igrao od sjaja do očaja. Imala je Tampa u prethodne dve sezone tim za plej of, ali kada vam kvoterbek baci 30 pasova za TD i 30 INT onda je plej of misaona imenica. No, to je sad prošlost, a sadašnjost i budućnost je Tom Brejdi. Da, da dobro ste pročitali Tom Brejdi je došao iz redova Nju Inglanda i sa sobom stvorio domino efekat. Sa sobom je doveo i Roba Gronkovskog koji se vraća iz penzije. Hvatački korpus sa Majkom Evansom i Krisom Gudvinom, prosto slatke muke.

U bekfildu Tampa ima igrače kao što su Ronalda Džonsa i Šejdija Mekoja, a potpisan je i sjajni Lenard Fornet, čisto da utpotpune tu liniju tima. Ofanzivna linija je ojačana na draftu, a odbrana je sasvim solidna.

Jasno je kao dan da je ovo projekat na dve godine, jer Brejdi ima na toliko potpisan ugovor. Ukoliko Tampa ništa ne napravi onda se gradi novi tim sa novim kvoterbekom.


Predlog za klađenje:

Amerikanci su majstori da naprave spektaktl i dignu hajp oko nekog događaja, a ovo će utakmica broj jedan danas. Zaista čudi ovako niska margina, jer ova dva tima imaju tako dobre napade da je to gotovo nemoguće braniti. Nju Orleans jeste favorit, ali oni imaju tendenciju u prethodnih par sezone gube prvu utakmicu, pa onda vezuju 6-7 pobeda i obezbeđuju plej of. Ulaze jako loše u sezonu, što je svakako dobro za ovaj tip, jer će Tampa sigurno imati dosta poena.

Tradicionalno dueli ova dva tima obiliju poenima, te je po nama bolje igrati poene nego pobednika meča. Nemojte se začuditi ako se pobednik meča reši u poslednjim sekundama.

Predlog za klađenje: Više od 47,5 poena 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija je preuzeta sa: https://www.latimes.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje