nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejnts – Tampa Bej Bakanirs – Najava utakmice

Nedelja tradicionalno rezervisana za mečeve iz NFL lige. U ovom članku ćemo najaviti divizijki derbi NFC konferencije između Nju Orleans Sejntsa i Tampa Bej Bakanirsa. Prema kladionicama favorita ovde nema, a margina za poene je postavljena na 38,5.

Posle tri odigrana kola i jedni i drugi su na skoru 2-1. Nju Orleans je lako mogao imati 3-0, ali su uspeli nekim čudom da ispuste vođstvo od 17:0 u gostima kod Grin Beja. Tome je svakako kumovala povreda Derika Kara koji je zbog iste morao da završi meč pre isteka. Ušao je Džejmis Vinston, koliko toliko povezao redove, a ključan detalj je bio promašeni fild gol.

Generalno gledano Nju Orleans izgleda onako kako se očekuje. Imaju nešto sporiji napad, jer Dru Bris nije više kvoterbek ovog tima, a i drugi je trener tu koji je viđe defaziivno orijentisan. Odbrana Nju Orleansa je jedna od najjačih jedinica u čitavoj ligi, te ne čude ovako tvrdi rezultati.

Tampa sa druge strane takođe na 2-1. Više nego prostojno zaista. Bejker Mejfild se fino uklopio u tim. Prošle nedelje Tampa je doživela poraz od Filadelfije, što i ne čudi, jer je Fila top 3 ekipa u celoj ligi.

Odbrana Tampa je jedna veoma dobra jedinica koja igra dugo na okupu. Jači su deo tim, no nikako ne treba otpisato Bejkera Mejfilda, Majka Evansa i Krisa Godvina.

U poslednjih par godina ova dva tima su odigrala nešto tvrđe mečeve i s obzirom na prikazanu igru ove godine i ovde se očekuje under. Mi se ipak ne bi smo složili sa tim, jer ova dva tima su razvila veliko rivalstvo. Veliko pitanje je da li će igrati Derik Kar, a sva je prilika da neće igrati. Bez obzira na to u vatru ulazi Džejmis Vinston koji će imati dodatni motiv , jer ga je Tampa draftovala kao top pika na draftu i odrekla se njegovih usluga. Sa njim u igri napad Nju Orleansa će biti tečniji, jer je on igrač koji više rizikuje.

Velika stvar je i povratak Alvina Kamere na teren. On je okosnica tog napada, jer podjednako dobro trči i hvata loptu.

Za NFL standarde margina od 37,5 poena je zaista niska i mišljenja smo da ova dva tima ovo lako mogu da prebace.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje