petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejntsi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava utakmice

Sedmo kolo NFL šampionata otvoriće Nju Orleans Sejntsi i Džeksonvil Jaguarsi. Prema kladionicama favorita gotovo da nema. Pobeda Nju Orleansa se plaća sa 1,75 dok je margina za poene postavljena na 39,5.

I različitim raspoloženjima ekipe ulaze u ovaj meč. Nju Orleans je tim koji je sigurno očekivao mnogo više od ovih 3-3 koliko trenutno imaju. Frapantan je način na koji su uspeli da izgube od Hjustona u prethonom kolu. U svakom napadačkom aspektu Nju Orleans je bio bolji, ali igra u crvenoj zoni je bila veliki problem. U tim situacijama Hjuston je postizao tačdaune, a Nju Orleans se zadovoljavao fild golovima koji su i mašili.

Džeksonvil na talasu koji je krenuo iz Londona upisuje treću pobedu u nizu. Sada je stradao divizijski rival Indijanapolis koji je popio 37 poena. Maksimalno su iskoristili greške kvoterbeka Koltsa Gardnera Minšuta koji je delio loptu i šakom i kapom. Bacio je intersepšn čak tri puta i sa takvom igrom rezultat nije mogao biti drugačiji.

Ono što treba istaći jeste mali problem sa povredom kolena kod Trevora Lorensa. Kvoterbek Džeksonvila se žalio na povredu kolena, u redukovanom sistemu trenirao, ali će večeras igrati.

Nju Orleans je ovde bez ikakve sumnje favorit. To je tim koji ima gotovo sve, ali nedostaje malo hemije i pozitivne atmosfere. Imaju sve napadačke alatke samo ih treba spojiti. Problem je u tome što je glavni trener Denis Alen nešto defanzivnije orijentisan i to se vidi upravo u akcijama koje se igraju u gol šansama. Nju Orleans to mora mnogo bolje da koristi i sve će biti kako treba. Očekujemo reakciju Sejntsa kojima je ovo mnogo bitna utakmica u borbi za diviziju i plej of.

Džeksonvil sa daruge strane nakon ovih pobeda može da igra nešto rasterećenije. Kada vezujete pobede nekako je sve lakše i eventualni poraz ih ne bi mnogo zaboleo. Poprilično dobro igraju u napadu na prethodnih par utakmica, jer su postigli 23, 25 i 37 poena.
Idemo u smeru overa, jer je vreme da i taj Nju Orleans odigra krštenu utakmicu od početka do kraja. Vreme je za jedan over. Margina je baš niska i svakako dostižna.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje