sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi detalji Alonsovog ugovora

Već se nedeljama spekuliše o tome ko će naslediti Karla Anćelotija.

Poznato je da će Anćeloti na kraju sezone napustiti Real i preuzeti reprezentaciju Brazila,ali ko će na njegovo mesto.

Kandidat je bio Nagelsman,ali je on preuzeo reprezentaciju Nemačke, Raul Gonzales je još uvek “ zelen “ za tu poziciju, a ostala su dva imena.

Prvo je, naravno, uvek aktuelno, a to je Zidan. Ime Zidana se poslednjih dana pojavilo kao potencijalna zamena za Anćelotija. Drugo ime, koje se mnogo duže i sve češće spominje jeste Xabi Alonso.

Alonso radi sjajan posao sa Leverkuzenom. Preuzeo ih je prethodne sezone kada su bili na dnu tabele, a na kraju su došli do 6tog mesta i izborili Evropu. Ove godine se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli sa 19 bodova.

Alonso sa Bajern Leverkuzenom ima ugovor do 2026te godine,ali to ne predstavlja veliki problem zbog jedne klauzule koju ima. Naime, on ima klauzulu da može da napusti klub pre isteka ugovora ukoliko ga pozovu Bajern Minhen, Liverpul i Real Madrid, tri kluba u kojima je proveo veliki deo karijere.

Alonso je trenutno najozbiljniji kadidat za klupu Reala, on je izjavio da trenutno ne razmišlja o tome i da je fokusiran na Leverkuzen,ali videćemo šta će biti na kraju ove sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje