sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi klub u “ Siti grupaciji “

Siti grupacija nastavlja da se širi.

Siti grupacija je vlasnik Mančester Sitija,ali isto tako pod svojom “ patronažom “ imaju dosta klubova širom sveta, tačnije u svim tim klubovima imaju svoj udeo, pa su tako u toj grupi Girona, Palermo, Melburn Siti, Njujork Siti i još mnogi drugi klubovi, a od danas je ta lista bogatija za jedan tim iz Turskog šampiona.

Novi tim u Siti grupaciji jeste Bašakhšehir.

“Saradnja sa vodećom investicionom fudbalskom grupom na svetu označava još jednu prekretnicu za Istanbul Bašakšehir i turski fudbal. Od samog početka smo u svakoj prilici ponavljali da su naša vizija i ciljevi drugačiji i danas ponovo podvlačimo ovu izjavu. Veoma smo srećni, ponosni i uzbuđeni. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u ‘Siti fudbal grupi’ na njihovom pristupu i podršci u procesu. Nadam se da će biti od koristi za Bašakšehir i turski fudbal”, rekao je Gumušdag, vlasnik turskog kluba

Samu saradnju potvrdila je i Siti grupacija:

“Sporazum podrazumeva da će Siti grupa pružati konsultacije o različitim fudbalskim projektima – uključujući dugoročnu fudbalsku strategiju, regrutovanje, skauting i metodologiju treniranja. Zauzvrat, saradnja će pomoći “Siti grupi” da poveća znanje i razvije odnose u Turskoj, ambicioznoj fudbalskoj naciji i razvoju talenata. Ovo će takođe pružiti Siti grupi priliku da sarađuje u novim fudbalskim oblastima sa klubom koji ima zajedničku viziju.”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje